Free4kids heeft een mooie start genomen. Meer dan 500 jongeren en kinderen maakten al gebruik van de mogelijkheden van Free4kids.

Al meer dan 500 kinderen gingen gratis eten met Free4Kids

Zaakvoerder Mario Vleugels : 'Einde juni 2011 werd Free4Kids.be gelanceerd door Wings Management en Consulting.  Een website waar je niet enkel naar kindvriendelijke maar ook naar kindvoordelige zaken kan zoeken. Na anderhalve maand online, zijn meer dan 500 kinderen al gratis gaan eten. 

Een kindvriendelijk restaurant, taverne of brasserie vinden is niet altijd eenvoudig.

Dankzij www.free4kids.be kan je nu makkelijk kindvriendelijke én -voordelige zaken vinden.

In kindvoordelige zaken kunnen kinderen t/m 12 jaar gratis eten per etende/betalende volwassene.

Meer dan 45 zaken doen momenteel mee aan deze actie.  U kan ze herkennen aan het groene kader met "kindvoordelig" in de zoekresultaten.
Op de presentatiepagina van elke zaak wordt omschreven welk gerecht er gratis wordt aangeboden en wat de voorwaarden zijn.

De deelnemende restaurants, tavernes en brasseries bieden naast een gratis kindergerecht en kindvriendelijke service ook volop faciliteiten voor de kleinsten: speelhoek, speeltuin, kinderkaart, kinderstoelen, verschoningsruimte ... De jongste klanten worden er hartelijk ontvangen.  Ze kunnen er kleuren of spelen terwijl de papa's en mama's met een gerust hart genieten van het lekkers uit de keuken.

Kinderen eten gratis met Free4Kids. Handig meegenomen in deze crisisperiode en met het nieuwe schooljaar dat voor de deur staat... 
  
Culinaire groeten,
 
Mario Vleugels
Zaakvoerder